Besplatni srpsko – nemački kurs za početnike

Nemački jezik je najčešće korišćeni jezik u Evropi, posle engleskog i ruskog. Pretpostavlja se da ima oko sto miliona osoba kojima je to maternji jezik. Pripada grupi germanskih jezika. Ima četiri padeža, članove i tri roda. U poslednje vreme raste interesovanje za učenje nemačkog jezika, jer veliki broj ljudi odlazi tamo da radi.

Danas vam predstavljamo materijal za učenje nemačkog za koge ne sumnjamo da će vam biti od koristi. U pitanju je radio kurs za učenje nemačkog, koji je prvobitno bio emitovan na radio stanici Deutschewelle, a sada je i dostupan na njihovom sajtu. Kurs se zove „Kurs Deutsch – warum nicht?“ iliti „Nemački, zašto da ne?“ Do pre par godina, bilo je moguće da vam oni direktno pošalju ceo audio i PDF materijal poštom, ali sada su to prestali da rade.

ucite nemacki

Svi ovi materijali su dostupni i na njihovom sajtu, ali mi smo pronašli način da sve jednim klikom skinete na svoj računar. Kliknite ovde: http://www.mediafire.com/download/712p1oitu87pp3i/Radio+kurs+nemackog+jezika+-+Dojce+vele.zip

Potom kliknite na Download. Sada će započeti proces preuzimanja. Materijal se sastoji od tri grupe lekcija. Svaka lekcija je dostupna u audio formatu, a tu je i PDF dokument sa objašnjenjima gramatike, rečnikom i tekstom. Prvi serijal je namenjen početnicima, a druga dva se nastavljaju. Kao rečnik možete koristiti i Gugl prevodilac, odličnu onlajn aplikaciju.

Na sajtu Deutschewelle se inače nalazi još par drugih kurseva za učenje nemačkog, pa preporučujemo da ih posetite.

One comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.