Politika Privatnost

Korišćenjem ovog sajta  obavezujete se da prihvatate i politiku privatnosti.

Sajt radniodnos.com u potpunosti  poštuje privatnost posetilaca i komentatora.

Kolačići (cookies)

Posete na ovom sajtu se prate preko kolačića u vašem internet brauzeru. Kolačići prikupljaju podatke koji su anonimne prirode. Prikupljeni podaci, na primer, pokazuju iz koje zemlje dolazi posetilac, koje članke čita i koliko vremena provodi na sajtu. Sve se to isključivo koristi u svrhe statistike, kako bi mi znali koji su članci popularni i zašto, i na taj način poboljšali naš sajt.

Reklame

Na sajtu se mogu prikazati reklame. Sajt radniodnos.com koristi servise za pružanje reklama, kao što je Google Adsense, i stoga nije odgovoran za njihov sadržaj.

Podaci

Podaci koje ostavite na sajtu služe samo za svrhe statistike i poboljšanja usluga. Obavezujemo se da ne delimo sa trećim licima podatke koje nam šaljete i ostavljate.

DART kolačići

Na sajtu možemo da koristimo DART kolačiće (cookies). Oni su sastavni deo  Google DoubleClick usluga i prikazuju vam reklame u zavisnosti od prethodno pregledanih stranica i istorije.  Nemaju uvid u vaše lične podatke i stoga su poznati kao nepersonalizovani kolačići.

Politika komentara

Zadržavamo pravilo brisanja komentara ako oni vređaju, prete ili ugrožavaju bilo koga. Isto tako nije dozvoljeno ostavljati lične podatke u komentarima.

Za dodatna  pitanja i pojašnjenja obratite se na email adresu trazimoboljiposao@gmail.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.