Primeri za CV

Gde sve možete naći primere za CV

 Mikrosoft CV šabloni na srpskom

Gugl Disk obrasci – morate bili ulogovani u svoj Gmail

 

 

Primeri CV-ja na srpskom:

Primeri na engleskom:

Imajte u vidu da su ovo samo primeri. Očekujte više u budućnosti. Za sada ih imamo samo nekoliko, zato što je stranica u pripremi.

Ova slika prikazuje kako da skinete CV.
3 comments

 • Milena

  Ljudi hoce li iko napisati nesto na SRPSKOM?????

  Одговори
  • admin

   Nažalost, kod nas polako engleski zamenju srpski u pisanju radnih biografija. Ali, potrudićemo se da uskoro napravimo i par primera na srpskom.

   Одговори
 • marijana

  Sa postovanjem,potrebno mi je jedno objasnjenje,zivim sa vanbracnim suprugom i dvoje dece jedan je sada krenuo u prvi razred,a drugi je rodjen pre vremena pa ima malih ptoblema sa zdravljem.Suprug mi radi kod privatnika na neodredjeno vreme za minimalac,ja nisam zaposljena zbog deteta.zivimo u privatnom stanu i od te plate platimo stan od 100e,struju,vodu,djubre..i ostanemo na 5000hiljada dinara do sledece plate,cesto se uzajmljujemo,pa to vracamo i dosada smo se nekako izvlacili al sada tesko jel je sve poskupelo a i mali nam je krenuo u skolu i sve nam je teze .Suprug je otisao da trazi socijanu pomoc ali oni su mu rekli da nemamo prava da li bi mogli da nam kazete da li imamo prava na socijalnu pomoc.pozdrav i hvala unapred

  Одговори

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.